Onze partners aan het woord

Online Academy

Als partner van de Alliantie voor Werkend Onderwijs, bieden wij jouw school dé professionaliseringsoplossing: een schoolabonnement op Online Academy. Hiermee krijgen al je docenten en andere medewerkers onbeperkt toegang tot een ruim aanbod aan online modules.

eLoo

eLoo is de bedenker van het bestaande en veelgebruikte instrumentarium voor kwaliteitszorg , de DOT en BOOT. Dit instrumentarium is uitgebreid met een voor het NPO op maat gemaakte schoolscan. Gekoppeld aan de professionaliseringsmodules van Online Academy kunnen scholen zowel hun docenten professionaliseren als de kwaliteitszorg aantoonbaar voor de inspectie maken.

NCOI Opleidingen

Met de flexibele aanpak van NCOI, gespecialiseerd als opleider van werkenden, realiseren we een persoonlijke leerroute met een mix van intensieve persoonlijke begeleiding, online leren en samenwerkend leren in leerteams, waarbij de student werk en privé optimaal kan combineren. Het opleiden op basis van leeruitkomsten is hierbij het uitgangspunt, waarbij we recht doen aan wat de student al weet en met maatwerk aansluiten om tot een bevoegdheid te komen.

Meesterbaan

MeesterBaan is dé grootste vacaturebank voor het onderwijs. Dagelijks zorgt MeesterBaan voor een snelle invulling van de vacatures op scholen. De focus op het onderwijs, de goede service en snelheid heeft ervoor gezorgd dat MeesterBaan het nummer 1 kanaal is om de onderwijsvacatures uit te zetten voor scholen.

ECHT Onderwijs

Wij slaan de brug tussen het onderwijs en nog onontdekt onderwijstalent door de onderwijsprofessional van de toekomst op te leiden en te zorgen dat deze geen baan maar een loopbaan vindt in het onderwijs.

Brochure ontvangen?

U ontvangt de brochure direct in uw mailbox.

Toestemming(Vereist)