Onze partners aan het woord

Online Academy

Als partner van de Alliantie voor Werkend Onderwijs, bieden wij jouw school dé professionaliseringsoplossing: een schoolabonnement op Online Academy. Hiermee krijgen al je docenten en andere medewerkers onbeperkt toegang tot een ruim aanbod aan online modules.

eLoo

eLoo is de bedenker van het bestaande en veelgebruikte instrumentarium voor kwaliteitszorg , de DOT en BOOT. Dit instrumentarium is uitgebreid met een voor het NPO op maat gemaakte schoolscan. Gekoppeld aan de professionaliseringsmodules van Online Academy kunnen scholen zowel hun docenten professionaliseren als de kwaliteitszorg aantoonbaar voor de inspectie maken.

NCOI Opleidingen

Met de flexibele aanpak van NCOI, gespecialiseerd als opleider van werkenden, realiseren we een persoonlijke leerroute met een mix van intensieve persoonlijke begeleiding, online leren en samenwerkend leren in leerteams, waarbij de student werk en privé optimaal kan combineren. Het opleiden op basis van leeruitkomsten is hierbij het uitgangspunt, waarbij we recht doen aan wat de student al weet en met maatwerk aansluiten om tot een bevoegdheid te komen.

Meesterbaan

MeesterBaan is dé grootste vacaturebank voor het onderwijs. Dagelijks zorgt MeesterBaan voor een snelle invulling van de vacatures op scholen. De focus op het onderwijs, de goede service en snelheid heeft ervoor gezorgd dat MeesterBaan het nummer 1 kanaal is om de onderwijsvacatures uit te zetten voor scholen.

ECHT Onderwijs

Wij slaan de brug tussen het onderwijs en nog onontdekt onderwijstalent door de onderwijsprofessional van de toekomst op te leiden en te zorgen dat deze geen baan maar een loopbaan vindt in het onderwijs.

StroomWijs

Vanuit onze persoonlijke drive om kwalitatieve en gepassioneerde docenten te ondersteunen en nieuwe collega’s te kunnen behouden in het onderwijs zijn we gestart met Stroomwijs. Onze ervaring leerde ons dat zij-instromers in het onderwijs vaak hetzelfde behandeld worden als bevoegde nieuwe collega’s maar zij-instromers hebben meer nodig aan de start van hun onderwijscarrière.

Zij komen immers vanuit een andere beroepsgroep het onderwijs in en brengen veel kennis en ervaring mee vanuit hun vorige baan. In het onderwijs is het de uitdaging om dit over te brengen aan een klas vol pubers. Dat kan soms best een uitdaging zijn. We begeleiden docenten om deze vaardigheid, en meer, zo goed mogelijk te ontwikkelen. We denken mee in de opzet van de lessen, in het contact en een band opbouwen met leerlingen en ook met het verweven van de studie in de dagelijkse praktijk op school en daarbuiten.

Inmiddels kunnen ook langstudeerders en deeltijders bij ons terecht voor ondersteuning van het studieproces. Deze collega’s gaan soms zo op in het werk dat zij er niet (meer) aan toekomen om de studie af te ronden. Dit levert vaak stress en soms frustratie op bij de student en kan zelfs leiden tot een ontslag omdat de bevoegdheid niet behaald wordt. Graag staan wij naast deze studenten en ondersteunen hen in het oppakken van de studie zodat zij binnen afzienbare tijd de opleiding kunnen voltooien.

Zelf zijn we al jaren werkzaam in het onderwijs. Chantal is ook begonnen als zij-instromer. Vera en Marianne kozen al eerder in hun carrière voor het onderwijs en werken daar in verschillende functies nog steeds. Als lerarenopleiders zijn we betrokken bij verschillende lerarenopleidingen.

Voor vragen neem gerust contact met ons op via info@stroomwijs.nu of neem een kijkje op onze website www.stroomwijs.nu

Brochure ontvangen?

Je ontvangt de brochure direct in uw mailbox.