Over ons

De Alliantie van Werkend Onderwijs vindt dat goed onderwijs de drijvende kracht is achter de toekomst van onze kinderen en ons land. Wij willen ervoor zorgen dat de beste mensen voor de klas staan en blijven staan! Het is het doel van de Alliantie voor Werkend Onderwijs om scholen volledig te ontzorgen in de gehele keten van werving en selectie, valideren, opleiden, professionaliseren en kwaliteitsverantwoording. Scholen en onderwijsinstellingen kunnen met al hun strategische personeels- en verantwoordingsvraagstukken bij ons terecht.

Alliantie voor Werkend Onderwijs is een bundeling van krachten die perfect op elkaar is afgestemd, door specialisten in de markt. Een maatwerkroute voor instroom, opleiden en professionaliseren, met alle ruimte voor mensen die hun ervaring en drive inzetten, en alle ruimte voor ontwikkeling en kwaliteit. Wij gaan voor een multidisciplinaire en flexibele aanpak die zorgt voor inzicht, voor kwaliteit, voor toekomstperspectief en voor het onderwijs dat onze kinderen verdienen. 

Wij noemen dat: werkend onderwijs. Werk je mee?

Onze partners

Online Academy

Online Academy is het online platform van NCOI Groep en biedt alle expertise op het gebied van onderwijskwaliteit van de nummer 1 opleiders van de Benelux, gecombineerd met state of the art digitale toepassingen en aantoonbare kennis van wat écht werkt in online leren en ontwikkelen.

eLoo

eLoo is in het onderwijsveld dé specialist als het gaat om digitale applicaties waarmee scholen hun onderwijsleerproces, personeelsbeleid en kwaliteitszorg verbeteren. eLoo is o.a. de ontwikkelaar van de Digitale Observatie Tool (DOT), die door 40% van de VO scholen in Nederland wordt gebruikt.

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is al 25 jaar dé opleider van werkend Nederland. NCOI heeft als missie leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk te maken, door in alles wat ze doen de student centraal te stellen. Ook in het onderwijs merken we steeds meer behoefte aan het flexibele opleidingsmodel waar NCOI groot mee is geworden. Alle deskundigheid die NCOI in de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld in het leren van volwassenen is ten volle beschikbaar voor de Alliantie voor Werkend Onderwijs.

Meesterbaan

MeesterBaan is de grootste vacaturebank voor het onderwijs. Dagelijks zorgt MeesterBaan voor een snelle invulling van de vacatures op scholen. De focus op het onderwijs, de goede service en de snelheid van werken hebben ervoor gezorgd dat MeesterBaan het nummer 1 kanaal is om de onderwijsvacatures uit te zetten voor scholen.

ECHT Onderwijs

ECHT Onderwijs vormt de schakel tussen de school en de leerkracht. Zij is specialist in werving en behoud van zij-instromers en nieuwe generaties leerkrachten. De focus ligt op vernieuwend organiseren, een flexibele manier van opleiden en het intensief begeleiden van de nieuwe generatie leerkrachten.