HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt. Dit event is doorgeplaatst naar dinsdag 22 november 2022.

Wij zijn sponsor van deze dag en gaan graag met u in gesprek over uw HR puzzelstuk! De Alliantie voor Werkend Onderwijs vindt namelijk dat goed onderwijs de drijvende kracht is achter de toekomst van onze kinderen en ons land. De Alliantie voor Werkend Onderwijs ontzorgt scholen in de gehele keten van duurzame instroom, opleiden, professionaliseren en kwaliteitsverantwoording.

Scholen en onderwijsinstellingen kunnen met al hun strategische personeels- en verantwoordingsvraagstukken bij ons terecht. Wij gaan voor een daadkrachtige, multidisciplinaire en flexibele aanpak! Een werkbare oplossing voor het tekort én behoud van leerkrachten die tegelijkertijd bijdraagt aan de kwaliteitsverbetering van het onderwijsveld. Daarom zijn we dan ook graag onderdeel van dit congres! Meld u hier aan en we ontvangen u graag als onze gast!