Aanstaande woensdag zetten wij de allereerste zij-instromer die via onze opleidingspartner NCOI Opleidingen haar bevoegdheid heeft behaald in het zonnetje.

Een geweldige mijlpaal die we groots willen vieren. Daarom hebben wij niemand minder dan Merel van Vroonhoven uitgenodigd met ons mee te vieren.

Merel van Vroonhoven staat als zij-instromer voor de klas in het speciaal onderwijs. Voorafgaand aan haar stap naar het onderwijs bekleedde ze directiefuncties bij Nationale Nederlanden, ING, de Nederlandse Spoorwegen en de Autoriteit Financiële Markten, waar zij bestuursvoorzitter was. In 2012 werd ze gekozen tot Topvrouw van het Jaar. Merel schrijft wekelijks een column in de Volkskrant en heeft toezichtfuncties bij onder meer Stichting Lezen en de Radboud Universiteit. In 2021 verscheen bestseller De Stap. Recent publiceerde ze haar tweede boek ‘Voor de klas’. Merel is getrouwd en moeder van twee kinderen en twee stiefkinderen. https://lnkd.in/ekHmZgHQ

Merel zal tijdens haar aanwezigheid haar inspirerende verhaal vertellen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het zover is!

Fotografie: Ruud Pos