Kom in contact met medeverantwoordelijken en werk samen aan het onderwijs van de toekomst.

Wie een willekeurige nieuwswebsite opent, ziet er regelmatig iets over het lerarentekort staan. De tekorten zijn groot en zullen in de aankomende jaren nog groter worden. De motivatie om er wat aan te doen is er, net als de initiatieven. Toch zien we nog geen kentering in de openstaande vacatures.

Wij zien dat het enorm waardevol kan zijn wanneer hr-verantwoordelijken van verschillende scholen met elkaar in gesprek gaan. Tijdens de ronde tafelbijeenkomsten die wij reeds hebben georganiseerd zijn naast de inspirerende ideeën die gedeeld werden, ook concrete afspraken met elkaar gemaakt.

Die daadkracht is belangrijk, want samen maken we het verschil.

Als we de handen ineenslaan kunnen we het verschil maken

Wij zijn de Werkend Onderwijs community gestart om met kleine acties en stapje voor stapje impact te kunnen maken. Deze community is speciaal voor hr-verantwoordelijken binnen het primair en voortgezet onderwijs.

Wij zijn de Alliantie voor Werkend Onderwijs

De Alliantie voor Werkend Onderwijs is een samenwerkingsverband tussen een aantal belangrijke spelers binnen het onderwijs. Gezamenlijk hebben we één doel: de tekorten voor de klas terugdringen en de kwaliteit van het onderwijs waarborgen. Wij zijn gesprekspartner voor hr-verantwoordelijken op scholen en voorzien hen van advies over hoe de tekorten op school aangepakt kunnen worden.

Word gratis lid en krijg:

LinkedIn

Toegang tot een besloten LinkedIngroep waar je de andere deelnemers ontmoet.

Ronde tafel

Toegang tot onze maandelijkse online ronde tafelbijeenkomst, waarin telkens een specifiek thema besproken wordt.

Gratis advies

Altijd gratis advies bij uitdagingen rondom het duurzaam inzetten van zij-instromers.

Evenementen

Toegang tot de live bijeenkomsten die wij organiseren.