Maar hoe doe je dat als onderwijsinstelling zo effectief en efficiënt mogelijk? Hoe motiveer je de docenten om zich te blijven ontwikkelen?

En, minstens zo belangrijk, hoe rapporteer je de ontwikkeling van het onderwijsteam richting onderwijsinspectie?

Dé oplossing

Om schoolinstellingen te ondersteunen in de continue verbetering van de kwaliteit van het onderwijsteam biedt de Alliantie voor Werkend Onderwijs meer dan 100 modules die online zijn te volgen en die volledig aansluiten op de innovatie in de markt op het gebied van onderwijs en op het beoordelingskader. Denk aan het werken met leerdoelen, differentiëren in de les en de mogelijkheden van het online leren. Deze professionaliseringsmodules zijn ontwikkeld in samenwerking met e-Loo op grond van de analyses van het gebruik van de door e-Loo ontwikkelde ontwikkel- en beoordelingstools (DOT en BOOT). Deze worden door duizenden leraren intensief gebruikt.

Door de unieke verbinding tussen inspectiekader en aan BOOT gekoppelde modules kunnen scholen hun strategische HR-beleid en kwaliteitsverantwoording op een bijna organische wijze vormgeven. Online Academy biedt een unieke leermethode die in 2020 de prestigieuze internationale learning award heeft gewonnen. We realiseren daarmee een 5 x hoger leerrendement, waardoor online leren een serieuze en volwaardige invulling krijgt. De aanpak is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek.

E-loo interactief leren      

Samengevat biedt Online Academy een bewezen aanpak met volgende 3 pijlers:

• 10 minuten per dag, elke dag leren, 3 tot 5 weken lang.
• Koppeling met het digitale platform van e-Loo
• Het aanbod van Online Academy voor pedagogische, didactische en organisatorische ontwikkeling van onderwijsprofessionals is direct gekoppeld aan het digitale platform van onze partner e-Loo waar veel onderwijsinstellingen al mee werken.

Online Academy biedt professionalisering voor het onderwijs met de volgende voordelen:

– Online leren met significante tijdwinst op klassikale alternatieven
– 100 online modules voor alle onderwijssituaties
– 500+ algemene modules ontwikkeld vanuit gespecialiseerde opleiders van NCOI Groep
– De meest effectieve leermethode met 5x hoger rendement
– Een directe koppeling met het digitale platform van e-Loo voor feedback, reflectie en ontwikkeling
– De kwaliteitszorg aantoonbaar op orde door de aansluiting op het waarderingskader van de inspectie
– Internationaal erkend succes als winnaar de Learning Award
– Snelst groeiende online platform van Nederland
– Als 100% dochter van de grootste onderwijsgroep van Benelux ruime en aantoonbare expertise in zowel onderwijskwaliteit als IT