Samen doorbraken realiseren in de aanpak tegen het lerarentekort

De Alliantie voor Werkend Onderwijs organiseert een aantal ronde tafelbijeenkomsten waarbij we in samenwerking doorbraken willen realiseren om te komen tot een daadkrachtige aanpak van het lerarentekort.

Noodzakelijke doorbraken

De Buitenboordmotor en NCOI-opleidingen zijn al enige tijd met elkaar in gesprek over wenselijke en noodzakelijke doorbraken in het bouwen van een loopbrug van baan naar baan als het gaat om een switch naar de sector onderwijs door het volgen van een zij-instroomopleiding. NCOI opleidingen is hier ook over in gesprek met het kennis en expertisecentrum CAOP.

In de ronde tafelbijeenkomsten leggen we de focus op de volgende doorbraken in het huidige onderwijssysteem:

Een versnelling van het oriëntatie- en toelatingsproces

Een beter financieel arrangement

Flexibele instroom

Verbetering van de onboarding en begeleiding gedurende het leer/werktraject

Individuele invulling van het studieprogramma

Denk mee!

Wij nodigen u uit om bij één van onze ronde tafelbijeenkomsten aan te schuiven. U ontmoet op deze middagen andere schoolbestuurders en verantwoordelijken en voert waardevolle gesprekken. Bij deze bijeenkomsten is namens het kennis en expertisecentrum CAOP Robert Hommen aanwezig, vanuit De Buitenboordmotor zal Ingrid van Kuilenburg de bijeenkomsten bijwonen. Ook zullen onze ambassadeurs Nico de Jong, Cor de Raadt, Ad van Andel en Frans Mulder afwisselend bij deze bijeenkomsten aanwezig zijn. U kunt zich uiteraard laten vergezellen door één of twee medewerkers die op dit vraagstuk een sleutelrol vervullen.

Data
20 mei 14:30-17:00
3 juni 14:30-17:00
10 juni 14:30-17:00

Door op de onderstaande knop te klikken komt u bij onze datumprikker terecht, waar u een datum die u past kunt kiezen.

Bijeenkomst bijwonen? Reserveer uw plek hier