Groei door binnen het onderwijs door de overstap naar het v.o. te maken en binnen een jaar je extra bevoegdheid te halen.

Vraag een gratis studieadviesgesprek aan

Je hebt altijd al voor de klas willen staan, en die droom is uitgekomen. Inmiddels draai je al een aantal jaren mee in het onderwijs en heb je het eigenlijk wel naar je zin op de basisschool waar je nu lesgeeft. Maar tóch knaagt er iets aan je, want je wil als persoon wel blijven groeien.

Denk jij wel eens…

… “Ik ben al even leerkracht in het basisonderwijs, maar ik ben toe aan een volgende stap in mijn carrière.”

… “Ik vind het belangrijk om mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen, maar welke manier werkt voor mij?”

… “De overstap naar het voortgezet onderwijs lonkt naar me, maar ik weet niet hoe ik het allemaal geregeld krijg.”

Je bent echt niet alleen

Uit onderzoek is gebleken dat het gebrek aan doorgroeimogelijkheden één van de belangrijkste redenen is waarom leerkrachten na een aantal jaar het onderwijs weer verlaten. Dat is natuurlijk hartstikke zonde, want het lerarentekort is gigantisch!

leerkrachten

Je bent inmiddels tot hier gekomen met scrollen, en dat betekent wat. Jij bent toe aan een nieuwe stap, maar dan wel één die te combineren is met je drukke privéleven en je geen vermogen kost. Dat is precies wat wij je vanuit de Alliantie voor Werkend Onderwijs kunnen bieden. Via onze opleidingspartner organiseren we een door de overheid gesubsidieerd maatwerktraject waarmee je binnen een jaar een extra lesbevoegdheid behaalt.

Zo ziet het opleidingstraject eruit:

  • Je haalt binnen een jaar een extra bevoegdheid
  • Je staat direct voor de klas in het v.o.
  • De opleiding wordt volledig gesubsidieerd door de overheid
  • De flexibele opzet van de opleiding maakt een goede combinatie met je privéleven
  • De opleiding is opgebouwd uit leeruitkomsten. Dat wil zeggen dat er precies vaststaat wat je aan het einde van de rit moet kunnen en kennen, maar dat je in overleg met je leerregisseur zelf bepaalt hoe je de bewijslast verzamelt. Een maatwerkopleiding dus.
Vraag een gratis studieadviesgesprek aan

Wij zijn de Alliantie voor Werkend Onderwijs

Een samenwerkingsverband tussen een aantal belangrijke spelers in het onderwijs, waaronder vacaturewebsite Meesterbaan, met een gezamenlijk doel: het lerarentekort aanpakken. Voor het opleiden van zij-instromers en docenten en leerkrachten die een extra bevoegdheid willen behalen werken wij samen met NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland.

AlliantieVoorWerkendOnderwijs

Benieuwd of het opleidingstraject wat voor jou is?

Vraag dan nu een gratis studieadvies gesprek aan door je gegevens achter te laten. We streven ernaar binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.